Najnovšie recenzie zo sekcie Drevené vláčiky
Za tie peniaze, relatívne kvalitne spracované
vlacik uz mal aj baterky, pre dieta je to pekne spestrenie :)
- pekná hračka pre deti
- Oveľa krajší ako na obrázku
- Kvalitne vypracovanie
super hračka, ako zo starých čias a dobrá pre rozvoj motoriky a kreativity
- sada kompaktná s dráhami iných značiek
- zvuk je taký akoby šiel vlak skutočný
- Kvalitni drevena hracka, maly je nadseny :)
- moznost kombinovat s inymi vlacikodrahami
- plastove casti sa posuvaju a nedrzia nadjazd ked po nich prechadza dieta s vlacikom.
prosismykove gumicky by som dala aj navrch aj na spodok tych plastovych casti.
- Kvalitne spracovane drevo; zaujímave elementy (2 mosty, železnične priecestie); možnosť hrať aj vláčikmi aj autíčkami; pre staršie deti možnosť rozvíjať zložitejšie scenáre a situácie pomocou rôznych figúrok zvierat a dopravných značiek; kombinuje sa takmer so všetkými drevenými dráhami.
Vláčikovú dráhu Bigjigs s vidieckou cestou som kupovala pre chlapca 2.5 r., ale bola zaujímavá aj pre starších nadšencov vláčikov (5 a 7 r). Vybrali sme ju kvôli napinavemu prepojeniu kolajov a cesty, čo umožňuje sa hrať súčasne aj vláčikmi aj autíčkami, obzvlášť obl'ubene je železnične priecestie.
Pre mladšie ročníky sú zaujímave mosty (2 kusy), nadjazdy a zjazdy. Pre staršie deti sada obsahuje rôzne figúrky l'udi (5, povolania - policajt, sestrička a t.d.) a zvierat, dopravne značky, stromy, 2 osobne auta, sanitka, nákladiak, traktor a samozrejme vláčik s vagónmi, čo im umožňuje rôznorodé hracie situácie.
Kvalita produktu je na najvyššej úrovni. Odporúčam tuto sadu deťom vo veku 3-9 rokov s nadšením pre vláčiky alebo farmy/ statky, obzvlášť ked' mate možnosť ju kombinovať s inými podobnými výrobkami.
- pekný dizajn
- kvalitné spracovanie
pekná voľba pre malé dievčence
- kvalita,
- dobrá cena,
- naozaj veľmi kvalitný a krásny výrobok,
- super je, že sa dá dopĺňať ďalšími časťami
- modularnost
- dost nepresne spajanie dielov
Urcite stoji za zvazenie
- dreveny dlhsie vydrzi
- nemam
maly sa strasne potesil takemu darceku k trom rokom paci sa nam ze je to z dreva nokolko sa to rychlo nepolame ako nejake umele
- Je kvalitný a bol cenovo výhodný
S nákupom som veľmi spokojná. Produkt som zatiaľ nepoužívala
nakoľko ide o darček na narodeniny pre môjho vnúčika.
Odporúčala by som ho aj ostatným.
som spokojná
- pre
nemám námietky, som spokojný
- uzasna hra pre deti
- lahka manipulacia
- slaby navod na manipulaciu
- vynikajuca hra pre male deti
- rozvijanie motoriky
- Kvalitna hracka
- Chybali casti kolajnic :-(
Je to kvalitna hracka bol to darcek ale chybalo zopar casti kolajnic
Vystupna kontrola zlihala...
Zobrazujem 241 - 260 zo 305 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Ďalšie »