Najnovšie recenzie zo sekcie Drevené vláčiky
PLAYTIVE nakladací žeriav/tunel/oblúkový most/búdka na prehadzovanie výhybiek nakladací žeriav 100336860
- Skvelý doplnok na hry s kolajnicou
- Dokúpime aj ďalšie prislusenstvo
- Drevo a.magnet skvelá kombinácia
- Pre dieťa bezpečné
Nemá
- Veľká koľaj a veľa príslušenstva za výbornú cenu
- Dá.sa.s tým vyhrať na dlhé hodiny
- Veľa možností skladania
- Bezpečné z dreva, žiadne mini časti, ozaj super
- Pre malého syna, ktorý miluje vláčiky jedna z top hraciek
- Jemne ťažšie sa otáča tá otočná koľaj ale.na.hre a zábave to nemeni
Skvelá hračka, doplníme aj o ostatné
- kreatívne pre dieťa dobrá kvalita
detičky spokojne aj s vlačikmi aj koľajnicami….
všetky hračky z tejto serie su super…
- Vláčik pre deti 12 vagónov je super hračka pre detičky ,dobrá cena,pekná 100% spokojnosť
Krásny, drevený, magnety držia silno, cena úžasná. Uložený v drevenom boxe. 3lokomotivy, vagóny rôzne druhy. Naozaj prekvapi kvalitou.
Deti s radosťou trávia čas hrami pri drevených stavebniciach, (aj dospelí sa zapájajú)
postupne dokupujeme ďalšie série podľa ich želania a fantázie. Vždy veľká radosť.
Podľa popisu
- Veľmi milá hračka
- Náš Yorkshire si myslí, že je to aj jeho hračka, bojuje o ňu
- Najobľúbenejšia dráha
Teším sa z nákupu, nadmieru spĺňa očakávania
Veľmi pekný vláčik, vyobrazený produkt zodpovedá skutočnosti.
Skvelá hračka! Je možné postaviť 3 typy dráhy (podľa návodu). Doplnkov ku dráhe je veľa, sú tam aj postavičky pracovníkov. Už sme objednali aj ďalšiu súpravu- sedliacky dvor. Hodí sa aj ako darček. Naozaj sme spokojní!
Zatial sme ju nerozbalili lebo je to dar pre syna, ale nakukla som a vyzera fajn. Syna urcite na dlho zaujme. Obavala som sa ze tie domceky budu z kartonu ale su drevene.
- pekné spracovanie, viaceré možnosti zapojenia, podporuje kreativitu a logiku, spokojnosť super
veľmi pekná hračka
Teším sa
- pekné,
Zobrazujem 81 - 100 zo 303 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Ďalšie »